Microdosing Coaching

Microdosing is een geweldige tool voor een persoonlijk ontwikkelingsproces. De reden om zo’n proces in te gaan is per persoon verschillend. Soms is een een keuze wanneer je bijvoorbeeld wat meer uit het leven wilt halen of creatiever en productiever wilt werken. Het kan ook bijna gedwongen keuze zijn, wanneer je bijvoorbeeld met een burnout thuis zit of je vastzit in je bestaan en er zelf niet meer uit lijkt te komen. Wat de reden ook is, microdosing kan je enorm in dit proces helpen. 

Als Microdosing Coach kan ik gedurende het microdosing traject, wat meestal tussen de 4 en 10 weken duurt, actief bijstaan. Het microdosing doe je zelf en wij spreken, het liefst op de dag dat je een microdose hebt genomen, eens in de twee weken af. Het coachingstraject bestaat normaal gesproken uit 6 contactmomenten en een aantal instructies via de mail maar kan uiteraard worden aangepast aan jouw wensen en behoeften.

Het traject begint met een intake van ongeveer een uur waarin we het hele traject doorlopen. Natuurlijk over microdosing. Wat is het, waar komt het vandaan, hoe werkt het en natuurlijk wat het voor je kan betekenen. Maar de intake gaat vooral over jou. Waarom zit je aan microdosing en coaching te denken en wat zijn daarin je wensen, doelen en verwachtingen.

Tijdens de verdere sessies evalueren we het traject, de dosis, het protocol en natuurlijk jouw persoonlijke doelen. Ik help je om de tijdens de microdosing opgedane inzichten in het dagelijks leven te integreren. Ook krijg je huiswerk om tijdens het traject te doen. Dit zal helpen het traject te optimaliseren. Gedurende het traject houden we via de mail nog contact en kan je bij vragen uiteraard bij me terecht.

Het Microdosing Coachingstraject kan op locatie of online en is inclusief het benodigde microdosing pakket. 

Een Microdosing Cursus gaat op afspraak en kost € 450,-  (op basis van 6 ontmoetingen)