Microdosing Consult

Het Microdosing Consult is het startpunt voor wanneer je meer wilt weten over microdosing en of het iets voor jou is. Maar ook wanneer je er al helemaal klaar voor bent maar niet precies weet hoe je daadwerkelijk kan beginnen.

In ongeveer een uur doorlopen we het hele traject. Eerst over jou, waarom zit je aan microdosing te denken en wat zijn daarin je wensen of verwachtingen. Dan over microdosing zelf. Wat is het, waar komt het vandaan, hoe werkt het, wat is psilocybine en wat is het verschil met trippen op magic truffels, wat zijn microdosing protocollen en wat is het verschil daartussen, wat is de sweetspot en hoe vind je die? En natuurlijk wat ik voor je kan betekenen. Kortom alles wat je over microdosing wilt weten.

Het consult kan op locatie of online. Omdat een microdosing traject ook erg fijn is om met iemand te delen kan je het consult ook met iemand samen doen. Je partner of een vriend of vriendin bijvoorbeeld. 

Na het consult kan je met korting een microdosing (start)pakket kopen en beslissen of je het traject zelf wilt gaan doen of in de vorm van een cursus of coachingstraject. Als je verder wilt in een traject gaan de kosten van het consult van de prijs van het vervolgtraject af.

Een Microdosing Consult gaat op afspraak en kost € 75,-

We kunnen hiervoor ook gebruik maken van een fijne ruimte in Hooghiemstra vlakbij het Griftpark. Extra kosten hiervoor zijn €15,-