Microdosing Cursus

De Microdosing Cursus is bedoeld voor de startende microdoser en de meer ervaren microdoser die wat meer verdieping zoekt. De cursus is persoonlijk en inclusief het passende microdosing pakket. 

De cursus bestaat uit 3 contactmomenten en een aantal instructies via de mail.

  1. De intake duurt ongeveer een uur en doorlopen we het hele traject. Eerst over jou, waarom zit je aan microdosing te denken en wat zijn daarin je wensen of verwachtingen. Dan over microdosing zelf. Wat is het, waar komt het vandaan, hoe werkt het, wat is psilocybine en wat is het verschil met trippen op magic truffels, wat zijn microdosing protocollen en wat is het verschil daartussen, wat is de sweetspot en hoe vind je die? En natuurlijk wat ik voor je kan betekenen. De intake wordt afgesloten met jouw persoonlijke microdosing plan.  Omdat een microdosing traject ook erg fijn is om met iemand te delen kan je het consult ook met iemand samen doen. Je partner of een vriend of vriendin bijvoorbeeld.
  2. Het eerste contactmoment is de dag van of de dag na je eerste microdose en is meestal telefonisch of online. We overleggen hoe je het is vergaan en of de dosis goed was. Dit is het beste moment om hier de nodige aanpassingen aan te doen. Ook krijg je nu wat huiswerk om tijdens het traject te doen. Dit zal helpen de ervaring te optimaliseren.
  3. Aan het eind van je microdosing traject komen we nog een keer samen om te onderzoeken hoe het traject is gelopen en wat je ervan hebt geleerd of wat je eraan hebt gehad. Misschien wil je het nog wel een keer doen of met een andere protocol. Of wil je verder de diepte in met een coachingstraject.

Gedurende het traject houden we via de mail nog contact en kan je bij vragen uiteraard bij me terecht. De cursus kan op locatie of online. Na het cursus kan je met korting je volgende microdosing pakket kopen en beslissen of je verder wil in de vorm van een coachingstraject

Een Microdosing Cursus gaat op afspraak en kost € 175,- per persoon.

De cursus kan op locatie plaatsvinden en online. We kunnen hiervoor ook gebruik maken van een fijne ruimte in Hooghiemstra vlakbij het Griftpark. Extra kosten hiervoor zijn €15,-